sábado, 27 de abril de 2013

Què fer al Mas Ramades un dia que plou!?

Avui ens hem llevat i les previsións de pluja s'han complert.

Des de Mas Ramades us volem proposar un dia divertit i enriquidor encara que plogui.

1.- Al matí després de dormir a Mas Ramades, ...un bon esmorzar buffet sense presses, on podreu trobar-hi pa de pagès, amb tomaquet; embotits de varies classes; asortit de formatges; iogurts; fruita del temps i macedonia feta de casa.Després per continuar teniu els dolços; croissants, ensaimades, brioxos, pastís de la casa,... un assortit per a tots els gustos.
Per acompanyar-ho tot teniu per triar cafè, infusions, sucs,... tot allò que pogue necessitar.

2.- En acabar l'esmorzar i amb la panxa plena us proposem que visiteu el Castell Gala Dalí a Púbol, on de ben segur que petits i grans us ho passareu molt bé.

3.- En acabar la visita podeu gaudir de la gastronomia catalana a qualsevol dels restaurants que tenim per l'Empordà, amb aliments de primera qualitat i de la terra. A Mas Ramades tenim una llista de restaurants per a totes les butxaques i gustos que de ben segur us agradaran.

4.- Sortint del restaurant us proposem que visiteu el Museu de la Meditarrania, a Torroella de Montgri. Un museu interactiu on descobrir; el territori, la història, la cultura, la sardana, i la natura que envolta el Parc Natural del Montgrí.

5.- Sortint del Museu, si ja no plou us engresquem a que pogueu visitar el casc antic de Torroella de Montgrí i allà descobrir també, un dels monuments més característics que es veuen  només d'entrar a a Torroella, l'Esglèsia. Una esglèsia gòtica que us deixarà bocabadats.

6.- A l'acabar la visita tornar al Mas Ramades i gaudir de les seves instal·lacions, amb una cuina de gran capacitat on podreu sopar en família, i en acabat asseure's al voltant de la llar de foc o bé a la sala de TV i veure la televisió o una película de la nostra col·lecció de DVD, passant una bona estona.
I als qui vulguin jugar, teniu un billar a la vostra disposició o jocs de taula per a totes les edats.


 
Fins aviat!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario